Είμαι απόφοιτη του τμήματος Ψυχολογίας του London South Bank University της Αγγλίας και του μεταπτυχιακού (Master of Science), της Κλινικής - Ψυχικής υγείας Παιδιού, Εφήβου και Οικογένειας στο London Metropolitan University, της Αγγλίας. Όπου και απέκτησα την Αδεια Ασκήσεως Επαγγέλματος του Ψυχολόγου το 2010.

Επιστρέφοντας ολοκλήρωσα το πρόγραμμα Συμβουλευτικής Γονέων στο Κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής, Ιδρ. Δόβελος.

Στην συνέχεια παρακολούθησα το πρόγραμμα Εκπαίδευση στην Υπαρξιακή Ψυχοθεραπεία και Συμβουλευτική στο Κέντρο Εφαρμοσμένη Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής. Όπου υιοθέτησα την θεραπευτική προσέγγιση της Συστημικής Ψυχοθεραπείας.

Προχώρησα την εκπαίδευση μου, στην Συστημική – Οικογενειακή Ψυχοθεραπεία στο Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρώπινων Σχέσεων, Ι. Χάρης Κατάκη. Όπου ειδικεύθηκα στη Ατομική Ψυχοθεραπεία, Ενηλίκων, Εφήβων, Ζεύγους, Οικογένειας καθώς και στην Ομαδική Ψυχοθεραπεία.  

Η εκπαίδευσή μου στο Συνθετικό Μοντέλο Συστημικής Θεραπείας (ΣΥ.ΜΟ.ΣΥ.Θ.) εμπλουτίστηκε με τις τεχνικές και την οπτική ματιά της Θεωρίας Δεσμού, της Συγκινησιακά Εστιασμένη Θεραπεία (EFT) – θεραπεία ζεύγους, της Γνωσιακής –Συμπεριφοριστική Θεραπεία (CBT), της Εστιασμένη στην Λύση Θεραπεία, των Αφηγηματικών Προσεγγίσεων, της Διαγενεακής (Bowen), της Οικογενειακής Ψυχαναλυτικής Θεραπείας. Οπού ενισχύθηκαν τα θεραπευτικά μου εργαλεία και η θεραπευτική μου οπτική ότι αποτελεσματική θεραπεία είναι η συνθετική θεραπεία.

Το επιστημονικό μου ενδιαφέρον στο πεδίο του τραύματος, τις αγχώδη διαταραχές (κρίσεις πανικού), με έστρεψε στο να εκπαιδευτώ στην EMDR μέθοδο    (Eye Movement Desensitization and Reprocessing – Οφθαλμολογική Απευαισθητοποίηση και Επανεπεξεργασία). Φορέας, TACT HELLAW, EMDR Europe.

Από το 2013 εως και σήμερα ιδιωτεύω ως Ψυχολόγος (Κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος) παρέχοντας υπηρεσίες στην Ατομική Θεραπεία και Συμβουλευτική Ενηλίκων, Εφήβων, Ζεύγους, Οικογένειας.

Παράλληλα εργάζομαι ως Σχολική Ψυχολόγος στην Δευτεροβάθμια Δημόσια Εκπαίδευση (Γυμνάσια – Λύκεια) στην Β΄Αθήνας.

Στο παρελθόν έχω υπάρξει συνεργάτης στην Ψυχολογική Γραμμή Υποστήριξής «μίλα μου». 2020.

Ιδρυτικό μέλος του Κέντρου Συνθετικής Θεραπείας (ΚΕ.ΣΥ.ΘΕ), 2011-13, καθώς και Εισηγήτρια σε προγράμματα- ημερίδες για ειδικούς Ψυχικής Υγείας.

Έχω δημοσιεύσει ερευνητικά - επιστημονικά άρθρα,

«The Relationship between attachment style, self-esteem, body esteem and eating disorders in young woman», 20010, Μetropolitan University, Ηνωμένο Βασίλειο .

«The effect of external stimulus during exercised and the relationship with anger and violence in adolescences», L.S.B. University, 2008, Ηνωμένο Βασίλειο.

Έχω συμμετάσχει σε πλήθος εισηγήσεων - σεμιναρίων στο πεδίο της Ψυχικής Υγείας.